ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 - 2021

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Αρχικά θα θέλαμε να ευχηθούμε υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα για την νέα σχολική χρονιά 2020-21. Μια σχολική χρονιά ιδιαίτερη, λόγω των συνθηκών, και γι αυτό θα θέλαμε τη συνεργασία σας. Μέσα από την ιστοσελίδα της σχολικής μας μονάδας, αλλά και μέσω των προσωπικών σας mails θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και θα σας ενημερώνουμε για όλα τα θέματα που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία, στην   παιδαγωγική και μαθησιακή ενίσχυση των μαθητών/-τριών και στους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Επίσης προς εξυπηρέτησή σας πληροφορίες, συνεννοήσεις και διευκολύνσεις γίνονται και στο τηλεφωνικό μας νούμερο 2310751790.  

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η σχολική μας μονάδα έχει απολυμανθεί πρόσφατα για covid-19, με ευθύνη του Δήμου Δέλτα, έχουμε παραλάβει αντισηπτικά και περιμένουμε να παραλάβουμε  μάσκες.  Ισχύουν και εφαρμόζονται στη σχολική μας μονάδα όλοι οι κανόνες, οδηγίες και πρωτόκολλα ενεργειών όπως έχουν ορισθεί τόσο από τον ΕΟΔΥ όσο και από το Υπουργείο Παιδείας, για την υγιεινή και  ασφάλεια όλων μας, και γι αυτό σας παρακαλούμε όταν προσέρχεστε στο σχολείο να κρατάτε τις αποστάσεις και να φοράτε οπωσδήποτε μάσκα.

Ως έναρξη των μαθημάτων έχει ορισθεί η Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Η ώρα του αγιασμού θα σας κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω mail μετά από συνεννόηση με τον εφημέριο. Οι μαθητές/-τριες θα παραλάβουν τα βιβλία τους μέσα σε σακούλες που έχουν ήδη ετοιμαστεί. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ηλεκτρονικές σας ενημερώσεις προκειμένου να είστε συντονισμένοι με τις οδηγίες/κατευθύνσεις της σχολικής μας μονάδας.

Οι εγγραφές που εκκρεμούνμπορούν να ολοκληρωθούν μέσα στις αρχές Σεπτέμβρη και προκειμένου να συμπληρωθεί η αίτηση/ υπεύθυνη δήλωση εγγραφής απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά. 

  • Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Άδεια Παραμονής Μητέρας και Πατέρα ή Κηδεμόνα
  • Απαιτείται πρόσφατο Πιστοποιητικό Γέννησης ή Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης επίσημα μεταφρασμένο (για τους μαθητές/ τις μαθήτριες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια της Ελλάδας)
  • Σε περίπτωση που υπάρχει διαζύγιο απαιτείται δικαστική απόφαση ή συμφωνητικό κηδεμονίας – επιμέλειας.
  • Επίσης για μαθητές/-τριες με διαγνωσμένες μαθησιακές δυσκολίες απαιτείται  Γνωμάτευση ΚΕΔΔΥ ή Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου.
  • Για τους μαθητές/-τριες της Γ τάξης απαιτείται ο γονέας/κηδεμόνας να έχει κωδικούς στο πληροφοριακό σύστημα taxis.

Μηχανές Αναζήτησης