Βράβευση μαθητή μας από το "Χαμόγελο του παιδιού"

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

                    

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΗ

3rd YouSmile Awards:

 «Τα παιδιά μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο. Ας τα εμπιστευτούμε»

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας για την βράβευση του μαθητή της Β τάξης Θάνου Στοϊλη, από το Χαμόγελο του Παιδιού στις 27/6/2019.

Ο Θάνος συμμετείχε στην κατηγορία Υπεράσπιση Δικαιωμάτων και κρίθηκε άξιος να λάβει το 1ο Πανελλαδικό βραβείο. Το βραβείο αυτό αποδίδεται σε μαθητές και μαθήτριες για πράξεις που έχουν ως κίνητρο την αλληλεγγύη, την ενσυναίσθηση, την ευαισθησία, τον εθελοντισμό και την προσφορά, απέναντι στον συνάνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα.  

Στην πολυπολιτισμική μικροκοινωνία του σχολείου μας υπερηφανευόμαστε ότι έχουμε αρκετούς μαθητές και μαθήτριες που νοιάζονται για τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους και το δείχνουν έμπρακτα χωρίς να σκέπτονται ότι ξοδεύουν χρόνο ή ότι κοπιάζουν. Το κάνουν αβίαστα, με χαρά και ανιδιοτέλεια γιατί έτσι μεγάλωσαν από τους γονείς τους και γιατί και το σχολείο μέσα από δράσεις και σχετικές επιμορφώσεις ενισχύει αυτή την υποστηρικτική κοινωνική πρακτική. 

Ο Θάνος είναι ένα χαρισματικό παιδί, πολύ καλός μαθητής, συνεπής στις αρχές και τις αξίες που του εμφύσησαν οι γονείς του και γιαυτό τον ευχαριστούμε θερμά, χαιρόμαστε που ανήκει στο δυναμικό του σχολείου μας και υποκλινόμαστε στην ανθρωπιά του.

Μπράβο στο Θάνο, μπράβο στους γονείς του γιατί και αυτοί με τη σειρά τους υποστήριξαν την επιλογή του και τον ενισχύσανε τόσο συναισθηματικά  όσο και λεκτικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χαμόγελο του Παιδιού, που με την ύπαρξη, τις δράσεις και το έργο του φωτίζει τα χαμόγελα όλων των παιδιών.

Μηχανές Αναζήτησης