Ενημέρωση για τις εγγραφές μαθητών και μαθητριών για το σχολικό έτος 2019-2020

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να εγγράψετε τα παιδιά σας για την νέα σχολική χρονιά 2019-20 στο 3ο Γυμνάσιο Εχεδώρου (Καλοχωρίου).

Την  Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, αρχίζουν οι εγγραφές για τους μαθητές και τις μαθήτριες που ήδη φοιτούν στο σχολείο μας καθώς και για όσους θα αποφοιτήσουν από το Δημοτικό. Παρακαλούμε οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών να προσέλθουν για τις εγγραφές των παιδιών τους, στην Α, Β & Γ τάξη Γυμνασίου, στο διάστημα από τις 18 Ιουνίου 2019, ημέρα Τρίτη έως και τις 21 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή και κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου 08.15 π.μ. έως και 13.30 μ.μ.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών που θα εγγραφούν στην Α΄ τάξη θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής στοιχεία:

  • Tαυτότητα ή διαβατήριο του γονέα που δηλώνεται ως κηδεμόνας
  • Πιστοποιητικό Γέννησης του αλλοδαπού μαθητή ή της αλλοδαπής μαθήτριας  (επίσημα μεταφρασμένου)
  • Τον αριθμό ΑΜΚΑ του μαθητή ή της μαθήτριας (για το Ατομικό Δελτίο Υγείας)

Για τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών των αποφοίτων της Γ τάξης: Θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για να οριστεί η ημερομηνία παραλαβής τόσο του ελέγχου προόδου όσο και του αποδεικτικού απόλυσης των αποφοίτων. Για την παραλαβή του αποδεικτικού απόλυσης απαιτείται δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο γονέα.

Η εγγραφή ορίστηκε από το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ως εξής:

  • Για ένα παιδί 10 Ευρώ
  • Για δύο παιδιά 15 Ευρώ
  • Για τρία παιδιά δωρεάν.

Από την Διεύθυνση του Σχολείου

Μηχανές Αναζήτησης