"Βρε! Πώς αλλάζουν οι καιροί!": Παραδοτέο υλικό

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 Γράφτηκε από τον/την teacher

        

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Περιβαλλοντικής Αγωγής 20219-20 με θέμα :"Βρε! Πώς αλλάζουν οι καιροί!", οι μαθητές/-τριες και των τριών τάξεων, ασχολήθηκαν με τη θεματική της Κλιματικής Αλλαγής και της Ηθικής διάστασης του προβλήματος. Οι σκέψεις τους αποτυπώνονται στο ηλεκτρονικό τεύχος με τίτλο ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ και στην εικονική Έκθεση Σκίτσου, Ζωγραφικής και Φωτογραφίας 

που δημιουργήθηκε για την παρουσίαση των εικαστικών έργων των μαθητών και μαθητριών. Για να δείτε τα αποτελέσματα της δουλειάς τους μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στους σχετικούς υπερσυνδέσμους. 

(Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε καλύτερα έναν υπολογιστή και όχι το κινητό σας. Η εικονική περιήγηση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους; α) πατώντας το play, οπότε ακολουθείτε την προδιαγεγραμμένη πορεία, β) χρησιμοποιώντας το ποντίκι του υπολογιστή, επιλέγετε τα δύο "ποδαράκια" και κινήστε στο χώρο όπως εσείς θέλετε. Και στις δύο περιπτώσεις πατώντας πάνω σε κάθε κάδρο μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το αντίστοιχο έργο.)

Μηχανές Αναζήτησης