Η σχολική μας μονάδα, παράδειγμα προς μίμηση!

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 Γράφτηκε από τον/την teacher

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή επιμόρφωση από τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης Παιδαγωγικής Ευθύνης της σχολικής μας μονάδας κας Κουμανακου Μ. Α. με θέμα τη "Διάχυση κατάλληλων διδακτικών πρακτικών για τη δημιουργική εμπλοκή των μαθητών/τριών". Στην επιμόρφωση συνέβαλλε και το σχολείο μας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Ρεντίνας με εισήγηση από τις εκπαιδευτικούς Καραφέρη Σύρμα (ΠΕ02, Γυμνάσιο Ρεντίνας) και Χανόγλου Ελένη (ΠΕ01, Γυμνάσιο Καλοχωρίου) με θέμα «Europeanschoolradio: παράθυρο στη διάχυση καλών πρακτικών».

Στην εισήγηση παρουσιάστηκε ο τρόπος με τον οποίο το κάθε σχολείο οργάνωσε κατά το σχολικό έτος 2022-2023 ραδιοφωνικές εκπομπές στην πλατφόρμα του European School Radio με βασικούς συντελεστές μαθητές και μαθήτριες της Γ΄τάξης, καθώς και τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος στον οποίο κατέκτησαν την 3η θέση. Η οργάνωση του προγράμματος έγινε από την κα Μπουτούρη, την κα Χανόγλου και την κα Χρυσάφη.

Είναι μεγάλη χαρά μας που οι μαθητές και μαθήτριες της σχολικής μας μονάδας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και έμπνευση για άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

 

Μηχανές Αναζήτησης