Αναζήτηση

Βιβλίο επισκεπτών

Σύνδεση διαχειριστήΣύνδεση διαχειριστή ιστοτόπου

Σύνδεση διαχειριστή

Εκτεταμένη διαχείριση

 Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
3o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ (ΚΑΛΟΧΩΡΙ), Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting

 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΧΕΔΩΡΟΥ !!alt

 

 

 

 

 
Δράση των μαθητών του Γυμνασίου

Οι μαθητές μας λίγο πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων 2014 ευαισθητοποιημένοι πάντα απέναντι στον ανθρώπινο πόνο και ανάγκη που δυστυχώς στις μέρες μας περισσεύουν, συγκέντρωσαν ρουχισμό τον οποίο προσέφεραν στην τράπεζα ενδυμάτων του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Καλοχωρίου. Η αξιέπαινη αυτή πράξη τους γεμίζει υπερηφάνεια τους γονείς και δασκάλους τους καθώς φέρνει στην επιφάνεια ψυχικές αρετές που σπανίζουν στις μέρες μας.  


 
Συμμετοχή σε Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα / Διαγωνισμό

Η ομάδα του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «΄Ο τρώσας  και ’ιάσεται» συμμετέχει στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα / Διαγωνισμό:

kypros

Το πανελλήνιο αυτό πρόγραμμα συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Σπίτι της Κύπρου – Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα (σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Καρόλου Παπούλια.

 

Στόχοι του προγράμματος αυτού είναι:

-  Να γνωρίσουν οι μαθητές όλων των βαθμίδων τον Κυπριακό Ελληνισμό

-  Να γνωρίσουν τη σκλαβωμένη κυπριακή γη

-  Να κατανοήσουν το εθνικό μας πρόβλημα (το Κυπριακό), να προβληματίζονται και να νοιάζονται για αυτό και να τοποθετούνται κριτικά και γόνιμα ως προς αυτό

-  Να διεκδικούν την επανένωση της Κύπρου

-  Να κατανοούν και διεκδικούν τα δημοκρατικά ιδεώδη καλλιεργώντας πνεύμα αγάπης, αποδοχής, ομόνοιας

-     Να εκφραστούν δημιουργικά ως προς το Κυπριακό πρόβλημα με όποιον τρόπο επιθυμούν

 Το σχολείο μας κατέθεσε τα μαθητικά έργα στον Φορέα που συντονίζει τον Διαγωνισμό, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα τον Απρίλιο 2015 μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού.

 

Οι υπεύθυνοι καθηγητές

Σ. Αγγελίδου, Λ. Βατάλης, Χ. Κοσμά, Β. Λαλακίδου

 

 

 

 
12ος εορτασμός της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου

Με αφορμή τον 12ο εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (10/2/2015) στο σχολείο μας καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής ενημέρωση - συζήτηση για το Ασφαλές Διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί η παρουσίαση  “Παιδιά και ψηφιακή φήμη” καθώς και το βιβλίο 52 σελίδων “Το Διαδίκτυο που θέλουμε” με την έγκριση του ΙΕΠ.

 
Επίσκεψη στη Γεωργική Σχολή 2014-2015

Στις 19 Ιανουαρίου 2015 οι μαθητές και των τριών τμημάτων της Γ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν στα πλαίσια του μαθήματος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΣΕΠ την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Εκεί οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ και τις ιδιαιτερότητες που έχουν. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας, στη βιβλιοθήκη, στο γαλακτοκομείο, στο βουστάσιο, στο οινοποιείο, στα θερμοκήπια, στις διάφορες καλλιέργειες. 

georgikisxoli

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 15

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Weather data OK
Θεσσαλονίκη
8 °C